Theia Ruffini – Mirananda

Erkend Hypnotherapeut – Erkend Energetisch Therapeut

Theia Ruffini – Erkend Hypnotherapeut – Erkend Energetisch therapeut

Theia Ruffini is werkzaam onder de naam Mirananda en is erkend hypnotherapeut en erkend energetisch therapeut. Ze heeft speciale affiniteit en ervaring met het werken met mensen vanuit diverse culturele achtergronden. Ze helpt o.a. bij, chronische lichamelijke klachten, relationele klachten, hooggevoeligheid / HSP, autisme, rouw en verlies, zingeving, stress en spanningsklachten. Theia werkt ook graag met mensen die al het nodige hebben onderzocht maar die desondanks nog vast zitten en nog niet de gewenste beweging hebben bereikt. Mensen het fijn vinden om een stuk persoonlijke ontwikkeling te doorlopen en die bereid zijn om actief deel te nemen in hun eigen therapieproces.

Theia Ruffini

Contact
Tijdens de therapie kijken we samen naar jouw “hele wezen”: zowel naar je menselijke levensverhaal als naar je zielspad. Binnen de veiligheid van de therapiesetting gaan we deze ruimte samen verder onderzoeken. De belemmeringen die er nog aanwezig zijn en de mogelijkheden die er al verborgen liggen.

Dit alles in jouw eigen tempo en met respect voor de stappen die jij nu kunt en wilt nemen. En natuurlijk probeer ik je daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen en te motiveren om nieuwe stappen te onderzoeken.

Naarmate je je belemmeringen steeds meer achter je kunt laten ga je steeds verder ontdekken wie je in potentie bent en kom je dichter bij je volledige bloei – je volledig mens-zijn.

In verbinding met jezelf en met je omgeving

Ieder mens is voor mij uniek en tegelijkertijd staat iemand ook altijd in relatie met zijn of haar omgeving en achtergrond. Jouw levensverhaal maakt deel uit van je en dat neem ik dan ook altijd mee in mijn benadering. In mijn werk met o.a. expats en vluchtelingen heb ik mensen uit veel verschillende culturele achtergronden ontmoet, zo door de jaren heen in mijn praktijk. Deze ervaringen hebben mij als mens en ook als therapeut verrijkt en ik neem ze dan ook mee in mijn “schatkist”.

Mijn kwaliteit als healer
Deze ligt op het vlak van het waarnemen en behandelen van fysieke klachten (in het bijzonder chronische pijnklachten), emotionele pijn en thema’s die op zielsniveau spelen.

Mijn kwaliteit als reader
Deze ligt op het vlak van het kunnen zien van blokkades achter fysieke klachten, het waarnemen van de verbindingen die je met je omgeving hebt. Zo kan ik je helpen om oude belemmeringen te helen en nieuwe verbindingen te maken.

Mijn kwaliteit als hypnotherapeut
Deze ligt op het vlak van samen met jou jouw unieke innerlijke wereld ontdekken: hier liggen alle antwoorden en inzichten en ik breng je hier weer mee in contact. Tevens leer ik je hoe je je lichaam en je geest meer kunt ontspannen zodat je meer innerlijke rust en blijheid kunt ervaren en je fysieke pijn ten gevolge van verkramping (bv door trauma’s en angsten) kan worden geheeld.

Scholing
Door de jaren heen heb diverse scholingen gevolgd die bijgedragen hebben aan mijn ontwikkeling als therapeut. De volgende twee wil ik er hier graag uitlichten:

  • De vier-en-half jarige opleiding tot holistisch energetisch therapeut bij Mens en Intuitie (intuitieve ontwikkeling, healen, readen, leaden).
  • De vierjarige opleiding tot hypno-psychotherapeut bij de NVTH (nederlandse vereniging voor toegepaste hypnose), met aansluitend een 5e jaar psychosociale basiskennis inclusief medische basiskennis (PSBK incl MBK)

Tot slot
Verder ben ik trotse moeder van twee volwassen zonen en voel ik mij verbonden met mens, dier, natuur en het streven naar gezondheid en welbevinden.

Theia - Mirananda