Eternal Love

Mijn Dochter van het Licht,

Vertel de Wereld het volgende:

Vandaag is in het Licht van de Ontwikkelingen de Aarde aan het Verschuiven. Jullie gaan steeds meer richting Licht en Vrede en de Liefde zal steeds meer groeien. Dit is nog niet altijd duidelijk Zichtbaar, integendeel zullen jullie de schaduwzijden hiervan nu ook kunnen ervaren.

Wéét dat dit nodig is om verder te kunnen. Pas als álles is gezuiverd, dan zal de Nieuwe Aarde haar Vorm kunnen vinden, voorgoed zal dan de Nieuwe Periode zijn Vorm hebben gekregen. Tot deze tijd heerst er nog steeds chaos en onrust, parallel aan de Liefde, echter de Liefde zal vérder reiken, dóórgroeien daar waar al het andere zal achterblijven. Zie het als een weg die steeds schoner wordt naarmate jullie verder wandelen, richting de Zon.

Mijn Geliefde Kinderen van de Aarde, wéét dat jullie je op deze denkbeeldige weg bevinden, de weg tot bevrijding van alle lasten. Steeds verder, steeds meer, steeds Lichter zal jullie pad én tred worden hierbij. Houd vol, houd moed, zie het Eindpunt voor je wanneer je even niet meer kunt ontkomen aan de actuele dingen die jullie levens nu soms nog kunnen bezwaren, waardoor je het gevoel hebt een zware last mee te dragen. Deze last zal Lichter en lichter worden, hoe verder je je pad Bewandelt. Vertrouw hierop en onze Hulp zal je hierbij ondersteunen. Geniet van de mooie, prettige dingen en verbind je met de energie van Liefde, blijheid, geluk om de kleine lichtpuntjes die je óók om je heen kunt gewaarworden. Van hieruit kan het Hart openen en open blijven staan. En van daaruit kunnen jullie je Verbinden tot de Bron. Zó zal de Reis soepeler er vlotter verlopen voor jullie allen.

De Wereld verandert en jullie mogen mee veranderen, dit is het proces wat nu gaande is.

In Vrede, Licht en Liefde groet ik jullie vanuit het Licht, Amen.

Eternal Love.