Blog2022-02-21T18:21:48+00:00

Blog

Aanvraag voor persoonlijk bericht

Nieuw blog – Eerdere blogs – Persoonlijk bericht

Lees hier het wekelijks blog nieuwsbericht van Mirananda. Ik ben medium en schrijf deze blogs met mijn Gids via helderhorendheid. Je kunt je ook aanmelden en deze berichten dan in je eigen mailbox ontvangen. Tevens kun je een persoonlijk Lichtbericht laten schrijven dat gericht is op jouw persoonlijke situatie.

Privebericht

Wil je graag een privébericht ontvangen naar aanleiding van jouw persoonlijke situatie? Geef dit dan via het contactformulier dat je hieronder vindt aan mij door. Ik schrijf dan via mijn mediumschap samen met Begeleiding een persoonlijk bericht aan jou, gericht op waar jij op dit moment in jouw leven staat. Ter bemoediging, bij verwerking van verlies of als inzichtgeving.

Dit bericht wordt altijd rechtstreeks naar jouw persoonlijke mailbox toegestuurd. Hiervoor vraag ik een bijdrage van 25 euro. Mocht je het fijn vinden om een begeleidend telefonisch gesprek erbij te hebben, dan kan dit ook. Zo’n gesprek duurt ongeveer 15-20 minuten. Je betaalt dan voor het schrijven inclusief het gesprek totaal 50 euro.

N.B.
Ik geef geen toekomstvoorspellingen aangezien ik jouw vrije wil en keuze ten alle tijden wil respecteren en ik je daarentegen juist wil ondersteunen om met wat hulp je eigen keuzes te kunnen maken.

Een persoonlijk bericht is bedoeld als wat extra ondersteuning, bemoediging en/of inzichtgeving en is uiteraard niet bedoeld ter vervanging van een therapietraject.

  Nieuwste blog

  Mijn Dochter van het Licht,

  Vertel de Wereld het volgende:

  Vandaag is in het Licht van de Ontwikkelingen de Aarde aan het Verschuiven. Jullie gaan steeds meer richting Licht en Vrede en de Liefde zal steeds meer groeien. Dit is nog niet altijd duidelijk Zichtbaar, integendeel zullen jullie de schaduwzijden hiervan nu ook kunnen ervaren.

  Wéét dat dit nodig is om verder te kunnen. Pas als álles is gezuiverd, dan zal de Nieuwe Aarde haar Vorm kunnen vinden, voorgoed zal dan de Nieuwe Periode zijn Vorm hebben gekregen. Tot deze tijd heerst er nog steeds chaos en onrust, parallel aan de Liefde, echter de Liefde zal vérder reiken, dóórgroeien daar waar al het andere zal achterblijven. Zie het als een weg die steeds schoner wordt naarmate jullie verder wandelen, richting de Zon.

  Mijn Geliefde Kinderen van de Aarde, wéét dat jullie je op deze denkbeeldige weg bevinden, de weg tot bevrijding van alle lasten. Steeds verder, steeds meer, steeds Lichter zal jullie pad én tred worden hierbij. Houd vol, houd moed, zie het Eindpunt voor je wanneer je even niet meer kunt ontkomen aan de actuele dingen die jullie levens nu soms nog kunnen bezwaren, waardoor je het gevoel hebt een zware last mee te dragen. Deze last zal Lichter en lichter worden, hoe verder je je pad Bewandelt. Vertrouw hierop en onze Hulp zal je hierbij ondersteunen. Geniet van de mooie, prettige dingen en verbind je met de energie van Liefde, blijheid, geluk om de kleine lichtpuntjes die je óók om je heen kunt gewaarworden. Van hieruit kan het Hart openen en open blijven staan. En van daaruit kunnen jullie je Verbinden tot de Bron. Zó zal de Reis soepeler er vlotter verlopen voor jullie allen.

  De Wereld verandert en jullie mogen mee veranderen, dit is het proces wat nu gaande is.

  In Vrede, Licht en Liefde groet ik jullie vanuit het Licht, Amen.

  Eternal Love.

  Eternal Love

  28 december 2020|

  Eternal Love Mijn Dochter van het Licht, Vertel de Wereld het volgende: Vandaag is in het [...]

  Ga naar de bovenkant